Chili doet onderzoek naar non die koffer met lichaam vriendin achterliet

Estimated read time 2 min read

Lees ook het andere kort nieuws uit de buitenlandse pers van vandaag:

» Biden overweegt zaak tegen Assange te laten vallen

» Drie zonen en twee kleinkinderen van Hamasleider gedood bij luchtaanval

De 80-jarige non had een belofte gedaan aan haar vriendin

De Chileense politie heeft een onderzoek ingesteld, nadat een 80-jarige non een koffer met de stoffelijke resten van een vriendin die al een jaar dood was achterliet in een straat in hoofdstad Santiago. Dat meldt La Tercera. De koffer met botten werd maandag gevonden en werd gelinkt aan de toenemende gewelddadige criminaliteit in de stad.

360 aanbieding: 3 maanden digitaal voor maar 15 euro.

De non werd later geïdentificeerd aan de hand van videobeelden waarop ze te zien was, terwijl ze in habijt en met de koffer door de straten liep. De vrouw vertelde de politie dat zij en haar vriendin, een medezuster die op 58-jarige leeftijd overleed, een pact hadden gesloten om bij elkaar te blijven, zelfs na de dood. De jongere non was op natuurlijke wijze aan een ziekte gestorven en de politie vermoedt niet dat er sprake is van een misdrijf.

Een vuilnisman had de koffer opgehaald maar de politie gebeld nadat hij een vieze geur had geroken. De non is niet gearresteerd maar riskeert een boete, omdat ze de autoriteiten niet op de hoogte heeft gebracht van de dood van haar vriendin zodat ze begraven of gecremeerd kon worden.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours