Imamene lærer oss virkelighetens islam: – Som muslim er du forpliktet til å hate ikke-muslimer

Imamer, islamlærere og andre islamske autoriteter taler med to tunger. Når «fredens religion» ikke smisker med oss, er budskapet fra islams lærde mange ganger rystende på dem som forplikter seg til den vestlige sivilisasjon; dens kultur, tradisjoner, ideer og religion: – Slakt jøder som sauer – elsk jihad, det er vinn-vinn, seier eller martyrium – hele verden skal underlegges islam – O Allah, gjør oss til soldater for deg, la oss dø slik du vil at vi skal dø.

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours