Hezbollah neemt Israëlische stellingen onder vuur als reactie op dood commandant

Estimated read time 1 min read

Lees ook het andere nieuws uit de buitenlandse pers van vandaag:

» Orkaan Beryl treft Jamaica en stevent af op Mexico

» Canada: leger krijgt voor het eerst een vrouw als hoofd

De commandant werd gedood bij een Israëlische aanval in Zuid-Libanon

Hezbollah deelde woensdag mee dat het ongeveer honderd raketten had afgevuurd op Israëlische militaire posities als reactie op de dood van een van zijn commandanten. De Libanese gewapende groep beweert dat Mohammed Nasser gedood werd tijdens een Israëlische aanval in het zuiden van Libanon.

360 aanbieding: 3 maanden digitaal voor maar 15 euro.

Dit is ‘ten minste de derde hoge leider van de groep die gedood is in bijna negen maanden van grensoverschrijdende gevechten die de vrees voor een bredere regionale escalatie hebben aangewakkerd’, merkt Al Jazeera op.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours