VS: jury trekt zich terug voor beraadslaging in zaak-Hunter Biden

Estimated read time 1 min read

Lees ook het andere nieuws uit de buitenlandse pers van vandaag:

» Apple gaat samenwerken met OpenAI om nieuw AI-systeem te lanceren

» VN-Veiligheidsraad spreekt steun uit voor wapenstilstand Gaza

Een uitspraak lijkt daarmee in zicht te komen

De jury in het proces tegen Hunter Biden heeft zich maandag achter gesloten deuren teruggetrokken om te beraadslagen. Daarmee lijkt een uitspraak in de zaak tegen de zoon van de Amerikaanse president in zicht te komen, meldt The New York Times.

360 aanbieding: 3 maanden digitaal voor maar 15 euro.

De jury trok zich terug om te beraadslagen nadat de aanklagers uitgebreid het bewijsmateriaal geïnventariseerd hadden dat ze de afgelopen week hebben gepresenteerd in de hoop te kunnen bewijzen dat Hunter Biden in 2018 bewust een vuurwapenaanvraag heeft vervalst, zo is te lezen in de New Yorkse krant. De verdachte, die niet getuigde tijdens zijn proces, heeft onschuldig gepleit.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours