Apple gaat samenwerken met OpenAI om nieuw AI-systeem te lanceren

Estimated read time 1 min read

Lees ook het andere nieuws uit de buitenlandse pers van vandaag:

» VN-Veiligheidsraad spreekt steun uit voor wapenstilstand Gaza

» VS: jury trekt zich terug voor beraadslaging in zaak-Hunter Biden

Apple is de samenwerking aangegaan om nieuwe AI-functies te lanceren

Apple gaat samenwerken met OpenAI om Apple Intelligence, zijn nieuwe generatieve AI-systeem, te lanceren. Apple ‘heeft zich aangesloten bij de wapenwedloop op het gebied van kunstmatige intelligentie’ door maandag Apple Intelligence te introduceren, in samenwerking met OpenAI, de maker van ChatGPT, meldt The Wall Street Journal.

360 aanbieding: 3 maanden digitaal voor maar 15 euro.

Dit nieuwe AI-systeem ‘biedt een preview van wat velen beschouwen als de heilige graal van AI, een spraakassistent met genoeg persoonlijke informatie over de gebruiker om hem aanzienlijk te helpen bij uiteenlopende taken’, aldus het dagblad.

Apple is de samenwerking met OpenAI en zijn ChatGPT aangegaan om een aantal nieuwe AI-functies te kunnen lanceren, zoals het beantwoorden van complexere vragen of het opstellen van berichten; mogelijkheden die de AI van Apple niet aankan.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours